Benim İstanbulum

21 Kasım 2013

100 Yıllık Liseler 2. Ara Güler Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

Liseli gençlerimizin, kendi gözlemledikleri İstanbul’u; semtler, insanlar, sosyal ve kültürel özellikler, v.b. çeşitli yönleriyle fotoğraflara yansıtmaları amacıyla ikincisi düzenlenen Yüz Yıllık Okullar Ara Güler Fotoğraf Yarışması’nın katılımcıları, “Benim İstanbulum” konusunu fotoğraf karelerine taşıdı. Yarışmaya bu yıl 79 öğrenci, toplam 183 eserle katıldı.

Dereceler

Yüz Yıllık Okullar Ara Güler Fotoğraf Yarışması’na eser gönderen öğrencilerden dereceye girenler belirlendi. Yarışmada birinciliğe KEMAL BERK KOCABAĞLI (Özel Üsküdar Amerikan Lisesi), ikinciliğe ECE ÖZSİVRİ (İstanbul Amerikan Robert Koleji), üçüncülüğe ise MELİSA TATYOSOĞLU (Özel Getronagan Ermeni Lisesi) layık görülürken Beril Toygar (İstanbul Amerikan Robert Lisesi), Ece Özsivri (İstanbul Amerikan Robert Lisesi) ve Zeynep Demirkol (Özel Alman Lisesi) mansiyon ödüllerinin sahibi oldu. Yarışmada, birinci 1.000 TL, ikinci 750 TL, üçüncü 500 TL, mansiyon kazananlar ise 250 TL ödülün sahibi oldular. Yarışmada ödüle ve sergilenmeye değer görülen eserler, okulumuzun sergi salonunda 06 Mayıs-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında fotoğraf severlerle buluşacak. Yüz Yıllık Okullar Ara Güler Fotoğraf Yarışması’nın jürisi, Ara Güler, Refik Akyüz, Seçkin Tercan, Yaşar Saraçoğlu, Manuel Çıtak, Silva Bingaz, Kirkor Sahakoğlu’ndan oluşuyordu.