Tören - Kutlama - Anma / Ara Güler Fotoğraf Yarışması / İSTANBUL'UN TAŞI TOPRAĞI...

__STANBULUN_TA__I_TOPRA__I

YÜZYILLIK OKULLAR 4. ARA GÜLER FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

Bu yıl 4. sü düzenlenen "İstanbul'un Taşı Toprağı..." temalı 100. Yıllık Okullar Ara Güler Fotoğraf Yarışması'na 12 liseden 56 öğrenci 143 fotoğraf ile katılım gösterdi.

Juri üyelerinin, yarışmaya katılan eserler üzerinde yaptığı değerlendirmelerde ilk üç dereceye girecek eser bulunamamıştır.
Buna göre; Haydarpaşa Lisesi'nden Sema Çoşar, Galatasaray Lisesi'nden Barbaros Atay ve Kabataş Erkek Lisesi'nden Elif Bekaroğlu mansiyon ödülüne layık görülmüşlerdir.
Okulumuz tören salonunda gerçekleştirilen ödül töreni öncesi Şant Esmer bir piyano dinletisi sunmuş, ardından Ara Güler'in yaşamını anlatan kısa bir film gösterilmiştir.
Jüri üyelerinin fotoğraflarla ilgili yorumlarının ardından mansiyon almaya hak kazanan öğrencilere ödülleri verilmiştir.

MANSİYON ALMAYA HAK KAZANAN FOTOĞRAFLAR

sema_cosar_web

SEMA COŞAR - "MARTILARIN SESİ" - HAYDARPAŞA LİSESİ

barbaros_atay_web