2013-2014 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

2 Temmuz 2014

Okulumuz 2012-2013 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 29 Haziran 2013 tarihinde Kumkapı Surp Vortvots Vorodman Kilisesi Mesrop Mutafyan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Tören açılış konuşmasını yapan Okul birincimiz Linda Ebru Festikyan, Getronagan öğrencisi olmaktan gurur duyduklarını dile getirirken esas mücadelenin mezun olduktan sonra başlayacağını ifade ederek eğitim öğretim süresince kendisini her konuda destekleyen aile ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Okul müdürümüz Silva Kuyumcu’yan ise, öğrencilerin yetiştirilmesinde emeği geçen ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederken, öğrencilerin bundan sonra da devamlı kendilerini geliştirmeleri ve çalışmaları gerektiğini belirtti.

Okulumuz bu eğitim-öğretim yılında bu yıl 50 mezun verdi.

Mezunlarımızdan dereceyle mezun olanlara ve dört yıllık eğitim hayatları boyunca Getronagan’da çeşitli konularda ve yeteneklerde ilerleme kaydedenlere çeşitli büyüklükte altın ve kitap armağan edildi. Bu altınlar; Sn. Madlen Arslanyan (merhum Parseğyan ailesi adına), Sn. Dr. Sebuh Yeramyan ve Sn. Ardzivyan ailesi tarafından temin edilmiştir. Kendilerine öğrencilerimiz ve okulumuz adına teşekkür ederiz. Ödül ve diploma dağıtımını okul müdürü Silva Kuyumcuyan yönetti.