İSTANBUL 2017

2 Mart 2017

Yüzyıllık Okullar 6. Ara Güler Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Bu yıl 6.sı düzenlediğimiz Yüz Yıllık Ara Güler Fotoğraf Yarışması‘na  26 liseden 117 öğrenci 308 fotoğraf gönderdi.

Yapılan değerlendirme sonucunda birinciliği Özel Saint Benoit Lisesi öğrencisi Ada Güney Ak, ikinciliği Özel Pangaltı Ermeni Anadolu Lisesi öğrencisi Daron Seyir, üçüncülüğü ise Özel Pangaltı Ermeni Anadolu Lisesi öğrencisi Larissa Dayan kazandı. Mansiyon ödülleri ise; Özel Saint Michel Fransız Lisesi’nden Merve Özdere, FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi’nden Kaan Sevenler ve Özel Saint Benoit Fransız Lisesi’nden Zeynep Birant’a verildi.

Yarışmada 1. seçilen Ada Güney Ak 1000 TL, 2. seçilen Daron Seyir 750 TL, 3. seçilen Larissa Dayan 500 TL para ödülünün sahibi oldular. Mansiyon ödülü olarak da Merve Özdere, Kaan Sevenler ve Zeynep Birant’a 250’er TL ödül verildi.

Ayrıca Jüri tarafından seçilen 30 fotoğraf, okulumuz sergi salonunda 28 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında sergilenecektir. Fotoğraf severler hafta içi 10.00-16.00 saatleri arası okulumuzu ziyaret edebilirler.

Dereceler

BİRİNCİ: ADA GÜNEY AK (ÖZEL SAINT BENOIT FRANSIZ LİSESİ)
İKİNCİ: DARON SEYİR (ÖZEL PANGALTI ERMENİ ANADOLU LİSESİ)
ÜÇÜNCÜ: LARİSSA DAYAN (ÖZEL PANGALTI ERMENİ ANADOLU LİSESİ)