İstanbul’un Taşı Toprağı…

5 Mayıs 2015

Yüzyıllık Okullar 4. Ara Güler Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Bu yıl 4. sü düzenlenen “İstanbul’un Taşı Toprağı…” temalı 100. Yıllık Okullar Ara Güler Fotoğraf Yarışması’na 12 liseden 56 öğrenci 143 fotoğraf ile katılım gösterdi.

Juri üyelerinin, yarışmaya katılan eserler üzerinde yaptığı değerlendirmelerde ilk üç dereceye girecek eser bulunamamıştır.

Buna göre; Haydarpaşa Lisesi’nden Sema Çoşar, Galatasaray Lisesi’nden Barbaros Atay ve Kabataş Erkek Lisesi’nden Elif Bekaroğlu mansiyon ödülüne layık görülmüşlerdir.

Okulumuz tören salonunda gerçekleştirilen ödül töreni öncesi Şant Esmer bir piyano dinletisi sunmuş, ardından Ara Güler’in yaşamını anlatan kısa bir film gösterilmiştir.

Jüri üyelerinin fotoğraflarla ilgili yorumlarının ardından mansiyon almaya hak kazanan öğrencilere ödülleri verilmiştir.

Dereceler

SEMA COŞAR – “MARTILARIN SESİ” (HAYDARPAŞA LİSESİ)
BARBAROS ATAY – ATLI DİNGİNLİK” (GALATASARAY LİSESİ)
ELİF BEKAROĞLU – “NE GİYERSENİZ GİYİN HEPSİ BENİM KUMAŞIM” (KABATAŞ ERKEK LİSESİ)