2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni

5 Eylül 2017

2017 – 2018 Eğitim Öğretim yılımız 5 Eylül 2017 Salı günü okul salonunda, eski ve yeni öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin katılımıyla başladı.

Bu yıl okulumuza katılan 56 yeni öğrencimiz, heyecanla okuldaki yerlerini aldılar. Okul Müdürü Silva Kuyumcuyan konuşmasında okulun güncel durumu hakkında bilgi verip, sağlıklı ve başarılı bir yıl diledikten sonra 2016-2017mezunlarını sahneye davet etti. Sonrasında ise sözü Getronagan’ın eski öğrencileri şimdi ise velileri olan Sarkis İskenderoğlu ve Herman Artuç’un yanı sıra babası Getronagan mezunu olan Sona Mardigyan’a verdi.

Bir gelenek olarak tören sonunda çalan ilk zille birlikte derslere başlandı.

2017-2018 Տարեշրջանի Բացում

05 Սեպտեմբեր 2017 – Երեքշաբթի օր Ազգային Կեդրոնական Վարժարանը իր դռները բացաւ 131րդ անգամ:

Դպրոցի սրահին մէջ կատարուեցաւ բացման հանդիսութիւնը ներկայութեամբ հին ու նորեկ աշակերտներու, ուսուցիչներու, ծնողներու:

Այս տարի Կեդրոնական ընտանիքին մասնակցեցան 56 նորեկ աշակերտներ որոնք հրճուանքով գրաւեցին իրենց տեղերը:

Տնօրէնուհի՝ Տիկին Սիլվա Գույումճեան տեղեկութիւն տուաւ դպրոցի ներկայ վիճակին մասին, մաղթեց առողջ ու յաջող տարեշրջան մը բոլորին եւ բեմ հրաւիրեց 2016-2017ի շրջանաւարտները: Ապա բարձրախօսը յանձնեց Կեդրոնականցի նախկին աշակերտներ, այժմու ծնողներ Սարգիս Իսքէնտէրօղլու, Հերման Արթուչի նաեւ Սօնա Մարտիկեանի որուն հայրը Կեդրոնականցի էր:

Հանդիսութեան աւարտին ըստ աւանդութեան, առաջին զանգով սկսաւ դասերը: