2017-2018 Mezunlarımızın Başarıları

1 Ekim 2018

2017-2018 Yılı Mezunlarımızdan Cesika Tina Aksoy’un Başarısı

Dört yıl önce Karagözyan Ortaokulu’ndan mezun olup Nuri Akın Anadolu Lisesi’ne gidecekken Getronagan’a yönelen Cesika, bu yıl okulumuzdan mezun olup Türkiye’de üniversite giriş sınavlarında da oldukça iyi bir sonuç elde etti.

Ancak yurt dışında yüksek ögrenimi hedefleyen öğrencimiz Torino Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nün yabancı öğrencilere yönelik İngilizce, Matematik, Fizik ağırlıklı sınavında başarılı olup hazırlık sınıfı okumadan İngilizce eğitim veren bir İtalya Devlet Üniversitesi’nin doğrudan birinci sınıfına devam etmeye hak kazandı.

Cesika’yı kutluyor, üniversite eğitiminde de ona başarılar diliyoruz.

Bir Getronaganlı daha Güzel Sanatlar’da

Bu yılki mezunlarımızdan Arden BOĞOSYAN özel yetenek sınavı sonucunda Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi Seramik ve Cam Bölümü’ne 8. sırada kabul edildi. Resim, grafik, animasyonun yanı sıra müziğe de yetenekli Arden’i içten kutluyoruz.

Getronagan Lisesi Müdürlüğü