2018 Kasım Etkinliklerimiz

30 Kasım 2018
Uz. Psikolog-Danışman Elif Kaleli ile Teknoloji Sunumu

Okulumuz velileri Teknoloji Bağımlılığı ve Sınav Kaygısı konulu rehberlik seminerinde bir araya geldi. Tören salonumuzda yapılan seminerde, Uz. Psk. Dnş. Elif Kaleli, teknolojinin güvenli kullanımı, mavi ekranın yaş gruplarına göre kullanım süresi, teknoloji bağımlılığının nedenleri-sonuçları ve bu hususta neler yapılabileceğine dair bilgi verdi. Ayrıca sınav kaygısı yaşayan öğrencilere nasıl yardımcı olunabileceğini anlatan Kaleli, daha sonra velilerimizin sorularını cevapladı.

Robert Koleji’nde Dünya Felsefe Günü…

19 Kasım 2018 tarihinde Robert Koleji’nde gerçekleşen Dünya Felsefe Günü Etkinliğine 10 öğrencimiz ile katıldık. Toplum-Birey-Beden konulu etkinlikte öğrencilerimiz atölye çalışmalarına katılarak düşüncelerini paylaşma ve farklı görüşleri dinleme imkanı buldular.

İstanbul Tasarım Bieanli’ni 31 Ekim, 1-2 Kasım tarihlerinde ziyaret ettik. İKSV tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Okullar Okulu” başlıklı tasarım bienali 8 mekanda gerçekleşti.