Akıl Oyunları Kulübü

Akıl Oyunlarında Birinciyiz… Surp Haç Lisesi’nin düzenlediği Akıl Oyunları Yarışmasında okulumuz öğrencileri bireysel bazda 45 öğrenci arasından 1., 2. ve 3., grup bazında 15 grup arasından 1., 2. ve 4. olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve takım koçlarını bu başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Robotik Kulübü

GETROBOT – Getronagan Robot Topluluğu Robot topluluğu olarak başlıca misyonumuz, mühendislik bilimini bilhassa teknolojik gelişmeleri ve robot bilimini lisemiz öğrencilerine tanıtmak, sevdirmek ve bu görüşten yola çıkarak, bilim ve teknolojinin gerisinde kalmayan aksine günümüzün teknolojik imkânlarını daha da ileri taşıyacak yetkin bireyler yetiştirmektir. Bu amaçla lisemiz çapında hobi amaçlı projelere destek verilmesi ayrıca öğrencilerin ders…

Bilgisayar Kulübü

Bilgisayar Kulübünde öğrencilerimiz, Microsoft Office programlarını öğrenmekte, masaüstü yayıncılık çalışmaları yapmakta, web sayfası hazırlamada kullanılan HTML dilini görmekte ve internet ortamında doğru ve güvenilir bilgiye erişme, bilgileri doğru kullanma ve biçimlendirme yöntemleri hakkında bilgilendirilmektedir. 2016 YILI KULÜP ÇALIŞMALARIMIZ 2016 YILI KULÜP ÇALIŞMALARIMIZ

Resim Kulübü

Öğrencilerimiz okulda gerçekleştirdikleri resim çalışmalarının yanısıra çeşitli sergileri de ziyaret etmektedirler.

Müzik Kulübü

Müzik Kulübüne katılan öğrencilerimiz, özel gün, bayram ve törenlere hazırlıklar yapmakta, okul koro ve orkestra çalışmalarını yürütmektedirler.

Scrabble Kulübü

2016 KABATAŞ SCRABBLE YARIŞMASINDA ÜÇÜNCÜYÜZ… Kabataş Lisesi’nin düzenlediği Scrabble yarışmasında okulumuz 26 lise arasından 3. olmuştur. 60 öğrencinin katılmış olduğu yarımada bireysel bazda Tais Arslan “En iyi İletişim”, Nadin Kürkçüoğlu ise “Sempati” ödülüne layık görülmüştür. Öğrencilerimizi ve takım koçlarını bu başarılarından dolayı tebrik ederiz.