2014-2015 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

30 Haziran 2015

Okulumuz 2014-2015 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 27 Haziran 2015 tarihinde Kumkapı Surp Vortvots Vorodman Kilisesi Mesrop Mutafyan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Tören Nare Gavrilof ve Serdar Aksel Çelikkol’un açılış konuşmasıyla başladı. Şant Esmer ve Melisa Boztaş birer birer şarkı seslendirdiler. Töreni devamında 12. sınıf öğrencilerinden bir grup şair Taniel Varujan’ın ANTASATAN isimli şiirini okudular.

Okul müdürümüz Silva Kuyumcu’yan ise, öğrencilerin yetiştirilmesinde emeği geçen ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederken, öğrencilerin bundan sonra da devamlı kendilerini geliştirmeleri ve çalışmaları gerektiğini belirtti.

Okulumuz bu eğitim-öğretim yılında bu yıl 55 mezun verdi.

Mezunlarımızda ilk dört derece şöyle gerçekleşti:
  • Talya KÜRKÇÜOĞLU (Okul Birincisi ve Saraylı Ödülü)
  • Nedim Norayr KUŞ (Okul İkincisi)
  • Nare GAVRİLOF (Okul Üçüncüsü)
  • Garod BALCI (Okul Dördüncüsü)

Dereceyle mezun olanlara ve dört yıllık eğitim hayatları boyunca Getronagan’da çeşitli konularda ve yeteneklerde ilerleme kaydedenlere çeşitli büyüklükte altın ve kitap armağan edildi. Bu altınlar; Sn. Madlen Arslanyan (merhum Parseğyan ailesi adına), Sn. Dr. Sebuh Yeramyan ve Sn. Ardzivyan ailesi tarafından temin edilmiştir. Kendilerine öğrencilerimiz ve okulumuz adına teşekkür ederiz.